סדנת צבעים מהטבע
הצבע הטבעי מחבר אותנו למאגרי ידע קדומים מארצות שונות, ידע עמוק ומקיף שנשכח עם הזמן וההתקדמות הטכנולוגית. בעבר, אמנים נהגו להכין את הצבעים בהם השתמשו...
הצבע הטבעי מחבר אותנו למאגרי ידע קדומים מארצות שונות, ידע עמוק ומקיף שנשכח עם הזמן וההתקדמות הטכנולוגית. בעבר, אמנים נהגו להכין את הצבעים בהם השתמשו...
תופעת בזבוז המזון היא אתגר גלובלי: בכל העולם אנשים זורקים יותר ויותר אוכל, מה שגורם לעלייה בפליטה של גזי חממה ומחריף את משבר האקלים. במקביל...
בואו להשתתף בסיור בלשי בתערוכה ובסדנת עיצוב, בהן תגלו איך עיצוב משפיע על הקשר המיוחד בין האדם למזון.
הכנס יעסוק במקומו של האוכל בתרבות שלנו וינסה להתחקות אחר האופן בו אנו צורכים אותו, הטקסים והמסורות סביבו ומה מקומם של המעצבים בדיון זה. נתבונן...
המסעדנית ברודו והמעצבת ארד ישוחחו על עולם עיצוב החוויה ועל תהליך יצירת חזון למסעדות, מלונות ומעדניות שבבעלות ברודו.
השף בן נריה והמעצב פרבר ישוחחו על המחקר והתהליכים שמאחורי עיצוב החוויה במסעדות ׳טאיזו' ו-'a' וההשראה מתרבות יפן.
במפגש נשוחח עם השף שטרית, האדריכל קדם והמעצב בן-יהודה על תהליכי העבודה שלהם, ועל עולם העיצוב, היצירה והאמנות.
במפגש נשוחח עם השף גרניט והמעצבת שמי על תהליך יצירת השפה המיתוגית למסעדות של גרניט ברחבי העולם.
התערוכה בוחנת את היחסים בין האוכל לאדם ואת תפקיד העיצוב במערכת זו. בתערוכה יוצגו למעלה מ- 200 עבודות עיצוב, פריטים ומיצגים של יוצרים ומעצבים מן...
סיור בהנחיית מדריכי המוזיאון בין שלוש התערוכות המוצגות במוזיאון, שכל אחת מהן עוסקת באוכל מזוויות שונות.
מצב כפית | שיח על עיצוב והומור ג'ריקן מלא בושם, שקית אשפה משיש ומריצה שהיא אפיריון, ההומור שבתערוכה "אוברדוז" גורם לנו להסתכל אחרת על החפצים...
לפרטים מלאיםהתערוכה ״אוברדוז״ העלתה סימני שאלה לגבי מהות הדברים הפשוטים, אלה שאי אפשר להבחין בהם אבל גם לא לחיות בלעדיהם. החפצים השימושיים יישארו מובנים מאליהם כל...
לפרטים מלאים